Κάνε μια οικονομική δωρεά

Κάνε μια οικονομική Δωρεά

Κάνε μια οικονομική Δωρεά

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε οικονομικά το σκοπό μας:


Κατάθεση μέσω Τράπεζας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ/σμού / IBAN: GR92 0172 0990 0050 9910 2245 533
Δικαιούχος: Εταιρεία Αρωγής Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Στήριξης ΑΝΙΜΑ ΑΜΚΕ-ΜΚΟ

Παρακαλούμε στην αιτιολογία αναφέρετε το όνομα σας και το τηλέφωνο σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας σταλεί η απόδειξη δωρεάς για την AnimaCare.

Πάγια εντολή

Η πάγια εντολή δεν έχει κανένα επιπλέον κόστος για εσάς και επιπλέον βοηθά την ΑΝΙΜΑCare να περιορίσει τις διοικητικές δαπάνες στο ελάχιστο.

Μέσω ΕΛΤΑ

Στο ταμείο των ελληνικών ταχυδρομείων, συμπληρώστε μια απλή ταχυδρομική επιταγή και στείλτε την στη διεύθυνση της AnimaCare, 28ης Οκτωβρίου 4, TK.15124, Μαρούσι. Παρακαλούμε στην αιτιολογία αναφέρετε το όνομα σας και το τηλέφωνο σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας σταλεί η απόδειξη δωρεάς για την AΝΙΜΑCare.

Με μια επίσκεψη στο ΑΝΙΜΑCareStore

Το ANIMACareStore λειτουργεί για την υποστήριξη της διαδικτυακής πλατφόρμας AΝΙΜΑCare.
Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο της ΑΝΙΜΑCare κάνοντας μια χρηματική δωρεά με την επίσκεψη σας στo μαγαζί μας 28ης Οκτωβρίου 4, TK.15124, Μαρούσι.

 
Δωρεά με αφορμή κάποιο ευχάριστο γεγονός

Με αφορμή κάποιο ευχάριστο γεγονός της ζωής σας, όπως γάμο, γενέθλια, γιορτή, μπορείτε να ζητήσετε από τους αγαπημένους σας, αντί για δώρο, να κάνουν μια δωρεά στον φορέα μας. H ANIMACare στέλνει ευχαριστήρια επιστολή στους καταθέτες και σας ενημερώνει για τις δωρεές που έγιναν χάρη σε σας.


Δωρεά στη μνήμη κάποιου αγαπημένου προσώπου

Μια δωρεά στη μνήμη ενός αγαπημένου σας προσώπου μάς δίνει την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μαζί με τη δωρεά σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα πλήρη στοιχεία του ανθρώπου στη μνήμη του οποίου γίνεται η δωρεά είτε τηλεφωνώντας στο +30 211 4054450 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σταλεί επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σας ευχαριστούμε!

services

Υπηρεσίες Ψ.Υ.

store

AnimaCare store

subscribe

Επικοινωνία

donate

Κάνε μια δωρεά