Γίνε Εθελοντής

Γίνε Εθελοντής

Γίνε Εθελοντής

Η εθελοντική δράση αποτελεί ενεργή συνεισφορά για ανθρωπιστικούς σκοπούς εκφράζοντας τα πιο βαθιά αλτρουιστικά συναισθήματα. Ο εθελοντής αποκτά δυναμικό ρόλο ενισχύοντας το έργο της ΑΝΙΜΑCare και βοηθά σημαντικά στην ενημέρωση και πρόληψη για θέματα Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Στήριξης.


Εθελοντική δράση μπορεί να αναλάβει κάθε άτομο που ευαισθητοποιείται σε θέματα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και που δύναται να προσφέρει τον χρόνο του χωρίς αμοιβή. Κάθε εθελοντής είναι ένας σημαντικός συνεργάτης, ο οποίος εκπαιδεύεται από το επιστημονικό προσωπικό, αναλαμβάνει συγκεκριμένους ρόλους και εντάσσεται στη λειτουργία των δράσεων της ΑΝΙΜΑCare.

 

Συγκεκριμένα, η εθελοντική προσφορά του μπορεί να ξεκινάει από έναν καλό λόγο, μια ενημερωτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα των δράσεων και των αναγκών της ΑΝΙΜΑCare έως τη συμμετοχή του σε μια ομάδα της ΑΝΙΜΑCare, την στοχευόμενη ενημέρωση, τη δημιουργία χειροτεχνιών, και την επιδιόρθωση αντικειμένων.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλείστε να αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, αναγράφοντας το ενδιαφέρον σας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

services

Υπηρεσίες Ψ.Υ.

store

AnimaCare store

subscribe

Επικοινωνία

donate

Κάνε μια δωρεά