Σεμινάρια

Σεμινάρια

Σχεδιάζουμε και προσφέρουμε σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης, συμβουλευτικής για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη (couching) στο χώρο εργασίας.

Ειδικότερα, προτείνουμε σεμινάρια βιωματικής εκπαίδευσης σε στελέχη εταιριών για θέματα εργασιακού περιβάλλοντος, ανταγωνισμού, ομαδικής συνεργασίας, άγχους και πρόληψης burnout, συμφιλίωση επαγγελματικής με προσωπική ζωή, διαχείριση άγxους παρουσιάσεων σε κοινό, «αποσυμπίεση» στο εργασιακό περιβάλλον, προσαρμογή σε νέες εργασιακές συνθήκες ή προκλήσεις.

Δίνεται η δυνατότητα στα στελέχη μιας επιχείρησης να αντιμετωπίζουν με καλύτερο για τους ίδιους και την εταιρία τρόπο τις προκλήσεις στο εργασιακό τους περιβάλλον, ώστε να γίνονται περισσότερο αποδοτικοί, ευτυχισμένοι και ψυχικά υγιείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να οργανώσουμε μαζί ένα βιωματικό σεμινάριο στον επαγγελματικό σας χώρο.

services

Υπηρεσίες Ψ.Υ.

store

AnimaCare store

subscribe

Επικοινωνία

donate

Κάνε μια δωρεά